Sponzor – Euro4x4parts

Imali smo veliki broj sponzora tijekom svih ovih godina održavanja utrke. Ali stvari se malo mijenjaju za 2016. Nemojte krivo shvatiti, postojeći sponzori nas i dalje podržavaju ali…

Sve u svemu, radi se o 4×4 utrci, pa je bitno privući off road sponzore, to je vrlo bitno za organizaciju i natjecatelje. Primili smo priličan broj zahtjeva za sponzorstvo. Radi se o tvrtkama koje se bave najkvalitetnijim off road serijskim, ali i custom-made dijelovima. Danas ćemo Vam predstaviti Euro4x4parts!

Euro4x4parts je poznata europska tvrtka i trgovina, u ponudi je najveći raspon off road dijelova u Europi. baza kupaca je ogromna i vrlo je jednostavno surađivati sa njima.

Nebitno je trebaju li vam serijski ili vanserijski dijelovi, oni ih imaju u ponudi. Euro4x4parts su sponzori velikog broja natjecanja, timova, natjecatelja, avanturista… A od sada nadalje će biti sponzori i Wild Boar Valley Challengea.

Euro4x4Parts online katalog ima preko 30 000 dijelova za preko 60 modela vozila. Takva ponuda dijelova je jedinstvena u Europi. Web-shop je dizajniran vrlo jednostavno i omogućeno vam je precizno naručivanje dijelova.

Vrlo jednostavno! – prosječna ukupna ocjena Euro4x4parts je 4.73 / 5 !

Francoise: “Dali smo sve od sebe da stvorimo ovo što danas imamo, jako smo ponosni na Euro4x4parts.com. 60 000 nam je poklonilo povjerenje, 13 000 samo u posljednjih 12 mjeseci. U prosjeku privučemo 51 kupca dnevno. Hvala vam.”

Spread the love