Sponzor – Istrialand.eu

Imali smo veliki broj sponzora tijekom svih ovih godina održavanja utrke. Ali stvari se malo mijenjaju za 2016. Nemojte krivo shvatiti, postojeći sponzori nas i dalje podržavaju ali…

Sve u svemu, radi se o 4×4 utrci, pa je bitno privući off road sponzore, to je vrlo bitno za organizaciju i natjecatelje. Primili smo priličan broj zahtjeva za sponzorstvo. Radi se o tvrtkama koje se bave off roadom, naravno. Danas ćemo Vam predstaviti Istrialand.eu!

Istrialand je agencija koja se bavi avanturama na raznim lokacijama (Hrvatska, Italija, Balkan, Afrika). Francesco Meriani i Antonela Gardos se time bave 20 godina, posao je postao tradicija visoke kvalitete.

nakon raspada Jugoslavije 1996,Franz i Antonela su započeli sa organizacijom off road avantura i putovanja po Hrvatskoj i bivšoj Jugoslaviji.

Nakon mnogo stečenog iskustva, sada nude dodatne sadržaje poput enduro i MTB avantura, extremno ili turistički … imaju sve.

Što se off road putovanja tiče, u ponudi imaju svašta… Poput 6 Nations Raid Trieste-Tirana, Balkan Express Tirana – Sofia, ili možda kraći izlet na Plitvice!

Šira ponuda:

  • “Al Merlo Olivo”, Bed and Breakfast plus aktivan vikend (avanture, izleti…)

  • 4×4, enduro or MTB avanture

  • Degustacije vina, meda, maslinovog ulja, domaće hrane i posjeti “zaboravljenim” istarskim mjestima

  • Tečajevi i radionice istarske kuhinje

Franz i Antonela su osnivači Istrialanda. Stručnjaci za ovu regiju i dugogodišnji avanturisti po balkanskom području.

 

Spread the love