Sponzor – Traction4x4

Imali smo veliki broj sponzora tijekom svih ovih godina održavanja utrke. Ali stvari se malo mijenjaju za 2016. Nemojte krivo shvatiti, postojeći sponzori nas i dalje podržavaju ali…

Sve u svemu, radi se o 4×4 utrci, pa je bitno privući off road sponzore, to je vrlo bitno za organizaciju i natjecatelje. Primili smo priličan broj zahtjeva za sponzorstvo. Radi se o tvrtkama koje se bave najkvalitetnijim off road serijskim, ali i custom-made dijelovima. Danas ćemo Vam predstaviti talijanski Traction4x4!

Traction4x4 bira, proizvodi i distribuira najbolje i najpoznatije off road dijelove, pazeći pritom na konstantnu kvalitetu po što povoljnijoj cijeni.

“Strast i snovi”, puno iskustva, profesionalnost, sposobnost i dinamika su zaslužni što je Traction4x4 jedan od lidera u svijetu off roada (pogotovo u Italiji) za tisuće kupaca.

bave se brandovima poput: ARB, Rancho, Warn, Hi Lift, Polytuff, Bestop, Old Man Emu, Trail Gear… Svi su se oni oslonili na Traction4x4 kao ekskluzivnog zastupnika za Italiju.

Traction4x4 je vlasnik brenda pod imenom XT Automotive. Razni dijelovi se proizvode po najvišim standardima, a kvaliteta je strogo kontrolirana.

Traction4x4 je jedna od aktivnijih tvrtki što se promocije tiče. U skladu sa time, sudjeluje u sponzoriranju mnogih događaja.

Traction4x4 je bitna tvrtka za Warn Trophy Italia i Xtreme Trophy Challenge Italia. Nadamo se da će od sada nadalje Traction4x4 postati bitna stavka i u organizaciji Wild Boar Valley Challenge-a

Spread the love