Sponzor – Wilderness Lighting

Imali smo veliki broj sponzora tijekom svih ovih godina održavanja utrke. Ali stvari se malo mijenjaju za 2016. Nemojte krivo shvatiti, postojeći sponzori nas i dalje podržavaju ali…

Sve u svemu, radi se o 4×4 utrci, pa je bitno privući off road sponzore, to je vrlo bitno za organizaciju i natjecatelje. Primili smo priličan broj zahtjeva za sponzorstvo. Radi se o tvrtkama koje se bave najkvalitetnijim off road serijskim, ali i custom-made dijelovima. Danas ćemo Vam predstaviti Wilderness Lighting!

Snaga i izdržljivost Wilderness lights svjetla čini ih savršenima za upotrebu u najtežim ekstremnim off road uvjetima. kako god ih koristili, i najmanja će od ovih svjetala iznenaditi svojom kvalitetom i višestruko će nadmašiti jeftina svjetla na internet licitacijama.

Kvaliteta Wilderness lightsa stvara svoju posebnu kategoriju u koju se može svrstati malo koji proizvođač. I to jednim dijelom zahvaljujući činjenici da je standard otpornosti na vodu i prašinu – IP68 i IP69 zajedno sa visokokvalitetnim CREE LED žaruljicama

Wilderness Lighting je prva tvrtka koja je u Europi ponudila bezuvjetnu 3-godišnju garanciju i to zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti proizvoda.

Spread the love